Putnici Poslovni

Novosti

Završena berba maslina

Saznajte više

Produljen rok za dostavu ideja - projekt DANOVA

Saznajte više

VAŽNA OBAVIJEST ZA PUTNIKE - COVID-19

Saznajte više

United Airlines povezuje Hrvatsku i SAD: Uspostavljena prva linija New York- Dubrovnik

Zrakoplovna kompanija United Airlines uspostavila je 2. srpnja 2021., novu liniju prema Zračnoj luci Dubrovnik.

Saznajte više

Prvi zrakoplov Delta Air Linesa iz New Yorka sletio u Zračnu luku Dubrovnik

Izravnom linijom Delta Airlinesa, Dubrovnik je od 3. srpnja 2021. povezan s New Yorkom.

Saznajte više

Novo izdanje aplikacije "Dubrovnik Airport"

Dragi korisnici, instalirajte najnoviju mobilnu aplikaciju.

Saznajte više

Otvoren novi Terminal općeg zrakoplovstva („GAT“)

Zračna luka Dubrovnik je otvorila novi Terminal općeg zrakoplovstva („GAT“) koji će omogućiti pružanje najviše razine usluge putnicima s privatnih zrakoplova.

Saznajte više

Covid-19 Centar za testiranje

Od 1. lipnja 2021., u Zračnoj luci Dubrovnik moguće je obaviti PCR test i brzi antigenski test.

Saznajte više

Ruski zrakoplovni prijevoznik Aeroflot - Russian Airlines nakon sedam godina opet spaja Dubrovnik i Moskvu

U utorak, 1. lipnja 2021. tradicionalnim vodenim pozdravom dočekan je prvi let aviokompanije Aeroflot, koji će svakodnevno povezivati Moskvu i Dubrovnik.

Saznajte više

Održana utrka ‘Runway Run’ 2021

U petak 28. svibnja 2021. u Zračnoj luci Dubrovnik održano je drugo izdanje utrke ‘Runway Run’ u organizaciji Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik i Zračne luke Dubrovnik

Saznajte više

Otvaranje nove zračne linije Delta Airlines za/iz Dubrovnika

Zadovoljstvo nam je objaviti najavu Delta Airlines, jednog od vodećih svjetskih zrakoplovnih prijevoznika, koja planira uvesti redovnu izravnu liniju iz New Yorka (JFK) za Dubrovnik s početkom u srpnju 2021. s četiri tjedna leta. Otvaranje nove zračne linije između Dubrovnika i New Yorka će značiti još bolju povezanost Dubrovnika, Dubrovačko – neretvanske županije i Republike Hrvatske sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Saznajte više

Uspostava zrakoplovne linije na relaciji Amsterdam-Dubrovnik-Amsterdam

Ovom prigodom želimo izvijestiti javnost da se Zračna luka Dubrovnik sporazumjela s nizozemskim nacionalnim kraljevskim prijevoznikom KLM Royal Dutch Airlines o uspostavi redovite zrakoplovne linije na relaciji Amsterdam-Dubrovnik-Amsterdam.

Saznajte više

Otvaranje nove zračne linije 2021.

Ovom prigodom izražavamo zadovoljstvo objaviti najavu da će Dubrovnik preko Zračne luke Dubrovnik ponovno biti izravno povezan sa Sjedinjenim Američkim Državama. Svjetski zrakoplovni prijevoznik „United Airlines", član udruženja „Star Alliance“, najavio je da će povezati Dubrovnik i SAD od 10. srpnja 2021. do 3. listopada 2021. tri puta na tjedan s američkim gradom New Yorkom (zračna luka Newark). Za Dubrovnik će letjeti tipom zrakoplova Boeing 767-300 s kapacitetom 214 sjedala. S obzirom na veliki broj dolazaka turista iz SAD-a na Dubrovačko područje, ovo smatramo važnim iskorakom za Dubrovnik i Zračnu luku Dubrovnik, naročito u teškoj krizi izazvanoj pandemijom koronavirus.

Saznajte više

Uspostava redovne zračne linije Moskva-Dubrovnik

Najveća ruska zrakoplovna kompanija Aeroflot i Zračna luka Dubrovnik su sklopili sporazum za ponovnu uspostavu redovitih letova na liniji Moskva (Šeremetjevo) - Dubrovnik, nakon 2014. godine.

Zrakoplov Boeing 737-800 sa 158 raspoloživih sjedala (20 u poslovnom razredu i 138 u ekonomskom razredu) će prometovati svaki dan u tjednu počevši od 1. lipnja pa sve do 30. rujna ove godine.

Saznajte više

Izravni letovi na liniji Tel Aviv-Dubrovnik-Tel Aviv

Arkia Airlines, izraelska zrakoplovna kompanija započinje s izravnim letovima na liniji Tel Aviv-Dubrovnik-Tel Aviv, počevši od 23. travnja ove godine, redovitim letovima svakog ponedjeljka i petka sa zrakoplovom Embraer 195, kapaciteta 122 sjedala.

Saznajte više

POČETAK LJETNOG REDA LETENJA

Stupanjem na snagu ljetnog reda letenja počevši od 28. ožujka 2021., prometovanje je započela španjolska Iberia povezivanjem Madrida s Dubrovnikom dva puta na tjedan, nedjeljomi petkom, a u punoj sezoni će prometovati najvjerojatnije svakodnevno.
Također i njemačka Lufthansa je započela s letovima iz Munchena dva puta na tjedan, a u punoj sezoni će letjeti svakodnevno iz Munchena i Frankfurta.

Saznajte više

Blagdanski ugođaj u Zračnoj luci Dubrovnik

Zračna luka obilježava vrijeme adventa i božićnih blagdana u nešto skromnijem izdanju, nego prethodnih godina. Blagdanska dobrodošlica za malobrojne putnike i korisnike nije izostala, unatoč brojnim ovogodišnjim izazovima.

Saznajte više

Početak domaćeg zračnog prometa

U ponedjeljak, 11.05.2020, ponovno se uspostavlja domaći zračni promet na relaciji Zagreb - Dubrovnik - Zagreb.

Saznajte više

Ponovno uspostavljena redovna zračna linija između Dubrovnika i Zagreba

Od 11. svibnja 2020. ponovno je uspostavljen zračni promet unutar Republike Hrvatske, te su s prometovanjem započeli letovi Croatie Airlines na relaciji Zagreb - Dubrovnik - Zagreb.

Saznajte više

Informacije za putnike-COVID-19

Saznajte više

Dodatne upute za pojedince, kolektive i poslodavce

COVID-19 Bolest uzrokovana novim koronavirusom - KAKO PRILAGODITI SVAKODNEVNI ŽIVOT U HRVATSKOJ

Saznajte više

CCAA novosti

Easa izdala sigurnosnu direktivu u borbi protiv širenja COVID-19 zračnim prijevozom

Saznajte više

HACZ je izdala NOTAM A1151/20

HACZ je izdala NOTAM A1151/20 (15.03.2020.) u cilju sprječavanja širenja virusa COVID-19

Saznajte više

Best improved seasonal station

Zračna luka Dubrovnik je u konkurenciji od 79 predstavnika pružatelja zemaljskih usluga dobila prvo mjesto za najbolju sezonsku stanicu (Best improved seasonal station) što je veliko priznanje obzirom na konkurenciju jer Aegean leti na 131 destinaciju a opslužuje ih 79 raznih partnera koji su pružatelji zemaljskih usluga.

Saznajte više

Novosti

EASA objavila novi Sigurnosno informativni bilten s preporukama za postupanje u slučajevima Coronavirusa '2019-nCoV'

Saznajte više

Novosti

Postupanje s osobama koje su u zadnjih 14 dana prije ulaska u Hrvatsku boravile na području zahvaćenom epidemijom COVID-19 (verzija 7)

Saznajte više

Priopćenje za medije

Sa zadovoljstvom izvještavamo da je glavni direktor Qatar Airways Grupe, njegova ekselencija, gospodin Akbar Al Baker objavio uvođenje izravne redovite linije Qatar Airways-a na relaciji Doha-Dubrovnik-Doha, počevši od 20. travnja 2020.

Saznajte više

Održana vježba izvanrednog događaja

Dana 4. studenog 2019. u Zračnoj luci Dubrovnik održana je cjelovita vježba izvanrednog događaja nezakonitog ometanja zračnog prometa (prijetnja eksplozivnom napravom i otmica zrakoplova).

Saznajte više

Priopćenje za medije

Jutros oko 7:50 sati u Zračnoj luci Dubrovnik dogodila se oružana pljačka.

Saznajte više

Stigla dvomilijunta putnica!

Zračna luka Dubrovnik dočekala je dvomilijuntu putnicu, koja je doputovala zrakoplovom Croatia Airlinesa na letu OU4467 iz Zuricha.

Saznajte više

Odluka o dodjeli financijske podrške za 2019. godinu

Odnosi se na projekte i programe iz programskih područja sporta, kulture, obrazovanja, zaštite okoliša i aktivnosti udruga proizaašlih iz domovinskog rata.

Saznajte više

Doček prvog leta avioprijevoznika American Airlines

U subotu, 8. lipnja 2019. obilježen je prvi dolazak avioprijevoznika American Airlines na liniji Philadelphia-Dubrovnik. Nakon tradicionalnog vodenog pozdrava, uslijedila je prigodna svečanost i topla dobrodošlica svim putnicima.

Saznajte više

Sastanak predsjednika Europske komisije i predsjednika Vlade RH u Zračnoj luci Dubrovnik

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker jučer, 06. lipnja održali su sastanak u Zračnoj luci Dubrovnik, nakon čega je direktor zračne luke Frano Luetić prisutnima predstavio tijek i realizaciju projekta „Razvoj Zračne luke Dubrovnik“ koji se sufinancira sredstvima Europske unije putem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Saznajte više

Doček prvog leta avioprijevoznika Ryanair

U nedjelju, 2. lipnja 2019. u popodnevnim satima tradicionalnim vodenim pozdravom obilježen je prvi dolazak avioprijevoznika Ryanair na liniji Dublin-Dubrovnik.

Saznajte više

Odluka o dodjeli financijske podrške za 2019. godinu za projekte i programe iz područja humanitarnog djelovanja

Saznajte više

Boeing 747-800 u Zračnoj luci Dubrovnik

U okviru organizacije summita ''16+1'' održanog u Dubrovniku 11. i 12. travnja 2019. prihvatili smo Air China Boeing 747-800, najveći zrakoplov koji je ikada sletio u Zračnu luku Dubrovnik.

Saznajte više

Obilježena 23. obljetnica pada američkog zrakoplova

Dana 3. travnja 2019. polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na brdu sv. Ivan, obilježena je 23. obljetnica pada američkog zrakoplova

Saznajte više

Cjelokupna dužina uzletnosletne staze puštena u promet

Od danas, 28. ožujka 2019. u Zračnoj luci Dubrovnik u upotrebi je cjelokupna dužina rekonstruirane uzletno-sletne staze koja iznosi 3300 metara. Radovi su izvedeni u planiranim rokovima i sukladno planu.

Saznajte više

Natječaj za donacije za sport, kulturu, obrazovanje, zaštitu okoliša i aktivnosti udruga proizišlih iz domovinskog rata

Saznajte više