Svoj dnevni, trodnevni ili sedmodnevni Dubrovnik Pass za razgledavanje Dubrovnika kupi online i uštedi

Kupi online

Tko se pripremi za Dubrovnik, u njemu uživa dulje i povoljnije. Zašto biste platili više za razgledavanje znamenitosti i prijevoz po Dubrovniku ako ne morate?

Dubrovnik Pass jest digitalna ulaznica namijenjena turistima koji dolaze u ovaj prekrasan grad na jedan dan, tri dana ili tjedan dana, omogućavajući im da ne brinu oko prijevoza u gradu, stajanju u redovima za kupnju karata, a usput i smanjuje troškove razgledavanja. Najbolje je što svoje ulaznice možete kupiti unaprijed online i u zračnoj luci čim sletite tako da štedite vrijeme i novac od starta.

Dubrovnik Pass stvoren je da gostima pomogne da više vremena imaju za uživanje u bogatoj kulturi i ljepoti našeg jedinstvenog grada.

Dubrovnik Pass uključuje pristup najvažnijim znamenitostima, muzejima i galerijama u Dubrovniku, među ostalim i dubrovačkim zidinama , simbolu grada.

A kako vam za razgledavanje treba nekad i prijevoz, Dubrovnik Pass uključuje i besplatan javni prijevoz unutar grada.

dubrovnik_pass

Kako funkcionira Dubrovnik Pass, što uključuje te ostale bitne informacije doznajte u nastavku:

1

Gdje mogu kupiti Dubrovnik Pass?

Želite li u Dubrovnik doći spremni, Dubrovnik Pass za 2024. godinu potražite i kupite online na web shopa.

Dolazite li u Dubrovnik avionom i niste stigli u online shopping ranije, Dubrovnik Pass možete kupiti odmah pri slijetanju na dubrovačkom aerodromu. Skenirajte QR kod na reklamama postavljenim u zgradama aerodroma i uskoro ćete imati digitalnu ulaznicu na svom mobitelu. Tako od samog početka svog odmora u Dubrovniku imate ulaznicu s popustima.

Ulaznicu koja će vam olakšati istraživanja našeg grada možete pronaći i na različitim lokacijama u samom gradu. Dubrovnik Pass čeka na vas u većini dubrovačkih hotela, pojedinim muzejima te turističkim centrima, a sva prodajna mjesta potražite na službenoj web stranici.

dubrovnik_pass
dubrovnik_pass
2

Kako se može kupiti Dubrovnik Pass?

Kupnja digitalne ulaznice je brza i jednostavna, a birate između plaćanja online karticama ili gotovinom na fizičkim lokacijama.

KUPNJA ONLINE:

Prije puta na web stranici Dubrovnik Pass-a putem web shopa, odaberite jednodnevnu, trodnevnu ili sedmodnevnu karticu za ljeto 2024 te završite kupnju prateći sve korake.

Po slijetanju u zračnu luku Dubrovnik skeniranje QR koda s brojnih plakata za Dubrovnik Pass odvest će vas također na online kupnju koju možete obaviti u svega par klikova.

Nakon odabrane opcije, slijedite upute za plaćanje i vaša vas digitalna ulaznica čeka na mobitelu.

KUPNJA OFFLINE:

Ne volite li kupovati online ili trenutno niste u mogućnosti tako ostvariti kupnju, svoj Dubrovnik Pass možete u gotovini kupiti na jednom od brojnih prodajnih mjesta diljem grada. Također u našoj prodavaonici Pile shop, u Dubrovniku.

3

Što uključuje Dubrovnik Pass?

Istražite Dubrovnik uz Dubrovnik Pass te osigurajte besplatan prijevoz na području grada, posjetite dvije galerije, gradske zidine te brojne muzeje. Uz ovu digitalnu ulaznicu jednostavno možete kreirati izlet po svojim željama i preferencijama, odnosno isplanirati bolje što razgledati.

Uz besplatan javni prijevoz, Dubrovnik Pass uključuje i ulaz u mnoge kulturne znamenitosti, među kojima su:

 • Gradske zidine + Lovrjenac
 • Etnografski muzej
 • Arheološke izložbe
 • Galerija Dulčić Masle Pulitika
 • Atelijer Pulitika
 • Prirodoslovni muzej Dubrovnik
 • Muzej Franjevačkog samostana Male Braće
 • Kuću Bukovac
 • Umjetnička galerija Dubrovnik
 • Dom Marina Držića
 • Kulturno-povijesni muzej, Knežev dvor
 • Pomorski muzej

S Dubrovnik Passom imate i brojne druge popuste pa tako možete ostvariti do 50% popusta na ulaz u Lazarete, popuste za Dubrovačke Ljetne Igre, Nacionalni park Mljet, Lokrum prirodni rezervat, Stonske zidine itd.

Provjerite koji su sve popusti uključeni u cijenu Dubrovnik Pass-a.

dubrovnik_pass
dubrovnik_pass
4

Koja je cijena Dubrovnik Pass-a?

Jedna ulaznica vrijedi za jednu odraslu osobu ili jednu osobu i dijete mlađe od 7 godina.

 • Jednodnevni Dubrovnik Pass potražite po cijeni od 35 EUR.*
 • Trodnevni Dubrovnik Pass potražite po cijeni od 45 EUR.
 • Sedmodnevni Dubrovnik Pass potražite po cijeni od 55 EUR.
Zašto se isplati?

Samostalna ulaznica na Gradske zidine + Lovrjenac košta 35 eura, dok uz cijenu jednodnevnog Dubrovnik Pass-a od 35 eura ostvarujete ulaz ne samo na to, već i na desetke drugih lokacija u gradu.

5

Kako se aktivira Dubrovnik Pass

Dubrovnik Pass možete jednostavno aktivirati pri prvoj posjeti nekoj od kulturnih ustanova ili preuzimanjem autobusne karte.

Autobusne karte za besplatan prijevoz preuzimaju se u jednom od autobusa javnog gradskog prijevoza.

6

Koliko puta mogu iskoristiti Dubrovnik Pass za ulaz?

Posjeti muzejima i galerijama, te drugim kulturnim institucijama jednokratni su što znači da možete besplatan ulaz ostvariti samo jednom, dok za besplatan prijevoz možete koristiti autobusnu kartu do isteka roka važenja Dubrovnik Pass-a.

7

Koja je cijena Dubrovnik Pass-a za djecu?

Dubrovnik Pass nije potrebno kupovati za djecu mlađu od sedam godina.

Dubrovnik Pass vaša je ulaznica za bezbrižnije i povoljnije istraživanje ovog prekrasnog grada. Zaista nema potrebe da plaćate više.